A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Elifsu'nun eğitim hayali, asansör bekliyor!

Elifsu'nun eğitim hayali, asansör bekliyor!

Elifsu, 3. sınıfa geçmesine rağmen okulda asansör bulunmaması nedeniyle okula gidemiyor. Doğuştan bir eli ve bir ayağı olmayan Elifsu'nun epilepsi gibi başka sağlık sorunları da bulunuyor. Bu zorluklara rağmen öğrenmeye hevesli olan Elifsu, Bilim Sanat Merkezi öğretmeni Emirhan Öztürk'ten evinde özel ders alıyor.

Ev hanımı olan Elifsu’nun annesi Naciye Arslan ve inşaat işçisi olan babası Hasan Arslan, İstiklal İlkokulu'na ikinci kata kadar asansör yapılması için başvuruda bulunduklarını ancak herhangi bir sonuç alamadıklarını açıkladılar.

Elifsu'nun Hayali: Engelsiz Eğitim

Gazetemize konuşan Elifsu, “Okulun ikinci katındaki sınıfıma anne-babamın yardımıyla çıkıyorum. Okula kadar ailem ve tekerlekli sandalye yardımıyla geliyorum. Yardımsever bir iş insanı bana sahip çıkar asansörü yaparsa Allah onu cennetlik yapar. Ben, böylece, yardımsever ailem, arkadaşlarım ve okulum sayesinde yaşama azmine sahip olurum” diye konuşurken, anne Naciye hanım ise, “Kızım için engelli asansörü yapılırsa günlük yaşantısı kolaylaşacak. Kızım da burada 8 yıl okumuş olacak” diye yetkililere ve yardımseverlere seslendi.

Elifsu'nun diğer öğrencilerle birlikte engelsiz bir eğitim alabilmesi için okula acilen bir asansör yapılması bekleniyor.  Elifsu'nun hayallerini gerçeğe dönüştürmek için yetkililer ve iş adamlarının harekete geçmesi gerekiyor.