Emanet oy istiyoruz

...Tirebolu'da esnafları dolaşarak “Tüm anketler göstermektedir ki mevcut iktidarı değiştirebilecek tek adres CHP'dir. Oyları bölüp de ziyan etmeyelim” dedi. Tirebolu esnaflarını tek tek dolaşan CHP milletvekili adayı Aykut Gezmiş, “AKP İktidarının 9 yılda Giresun’a çaktığı bir çivi yoktur. Son 9 yılda nüfusumuz 107.000 kişi azalmış, milletvekili sayımız 5'ten 4'e düşmüş, 10 bin esnaf kepenk kapatmış, 15 bin kişi işini kaybetmiş, 1.500 kişinin çalıştığı SEKA kapatılmış, FKB entegrede çalışan sayısı 3.000'den 700'e düşmüş, komşu iller plaka numaraları kadar açılış yaparken, bizim ilimizde plaka numarası kadar fabrika kapanmış, 1 kg fındıkla önceden yirmi ekmek alınırken şimdi dört ekmek alınır hale gelmiş, 4 adet hastanemiz 1'e düşürülmüş, Tıp Fakültesi binamız, yurt binalarımız yapılamamış, OR-Gİ, Eğribel Tüneli, Doğalgaz gibi makro projelerimiz hala hayata geçirilememiş, Üniversitemize rektör atanamamış, fındığın fiyatı 7.5 liradan 4 liraya düşürülmüş, Giresun'lu bürokrat sayısı azaltılmış kısaca AKP iktidarında Giresun şehri sanki bir savaşa girmişte kaybetmiş gibi tahrip olmuştur.” dedi.

 

Öte yandan Dereli ve Şebinkarahisar'ı da ziyaret eden Gezmiş, beraberinde CHP vatandaşlarla bir araya gelerek; “ Bu bölgede tütün ve hayvancılığı bitirenlerden hesap sorma günü yaklaşmaktadır. Oylarımızı gençlerimizi göçe zorlayan bu iktidar karşısında birleştirelim” dedi.

Gittiği yerlerde vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılanan CHP milletvekili adayı Aykut Gezmiş’in gezisi iki gün boyunca sürdü.

                   

.