A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ

ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün organizasyonunda düzenlenen tören, Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Törende günün anlam ve önemini belirtir konuşmayı yapan Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Şenel Ergüner, Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık’ın engelli bireylere yönelik  toplumsal bilincin ve farkındalığın artırılması açısından anlamlı  bir gün olduğunu söyledi.

Törene katılan Giresun Valisi Hasan Karahan'da engellilerle ilgili yapılan çalışmalar ve duyarlılık konusunda ilimizin şanslı olduğunu belirterek, "Hepimiz bu konuda bir Giresunlu olarak gururla, kıvançla belirtmeliyim ki  duyarlıyız, ilgiliyiz. Gayretlerimiz var, hizmetlerimiz var. İnşallah bunlar artarak devam edecek" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Hasan Karahan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit , İl Jandarma Komutanı Ali İhsan Ersoy ve İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk tarafından 4 engelli vatandaşa gören göz cihazı hediye edildi.