A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Engin Perde Showroom Mağazasını açtı

Engin Perde Showroom Mağazasını açtı

Gerçekleştirilen açılış törenine Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, Esnaf Odası Başkanı Mürsel Aktay ve vatandaşlar katıldı.

Aytekin Şahin Hoca’nın yaptığı dua sonrası açılış kurdelesinin kesilmesiyle Engin Perde vatandaşların hizmetine girdi. Ziyaretçiler yapılan ikramların eşliğinde Showroom Mağazını gezerek işletme sahibi Özlem ve İbrahim Engin çiftinden ürünler hakkında bilgiler aldı.

Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, ‘Açmış olduğunuz işletmenin hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum. Sektörünüzdeki tecrübeniz ve kaliteli hizmet anlayışınız sayesinde başarılı olacağınıza inanıyorum. Açılışınızı tebrik ederim’ dedi.

İşletme Sahibi Engin ‘Yeni perde mağazamızın açılışını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Mağazamızda birçok farklı renk, desen ve malzeme seçeneği bulabilirsiniz. Perdelerimiz yüksek kaliteli kumaşlardan üretilmiştir ve evinize şıklık ve konfor katacaktır. Mağazamızda ayrıca profesyonel perde montajı ve ölçüm hizmeti de sunuyoruz. Siz de perde alışverişinde kalite ve uygun fiyat arıyorsanız, mağazamıza bekliyoruz’ dedi.