A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Fındık Üreticisine Destek Paraları Yatırılmaya Başlandı!

Fındık Üreticisine Destek Paraları Yatırılmaya Başlandı!

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "88 milyon 368 bin lira tarımsal destekleme ödemesini çiftçilerimizin hesaplarına aktardık. Hayırlı ve bereketli olsun." ifadesine yer verildi.

Bakanlığın paylaştığı bilgilere göre, tarımsal destek ödemelerinin dağılımı şu şekilde gerçekleşti: Hayvan hastalıkları tazminatı desteği: 68 milyon 299 bin lira Sertifikalı tohum üretim desteği: 9 milyon 5 bin 132 lira Kırsal kalkınma yatırım desteği: 3 milyon 743 bin 963 lira Mazot ve gübre desteği: 3 milyon 237 bin 825 lira Hayvan gen kaynakları desteği: 3 milyon 145 bin 80 lira Manda ve malak desteği: 937 bin lira Tarımsal Üretime Büyük Katkı

Bu destekleme ödemeleri, tarımsal üretimin ve kırsal kalkınmanın devamlılığı açısından büyük önem taşıyor. Bakanlık, çiftçilere sağlanan bu mali desteklerin, tarımsal faaliyetlerdeki verimliliği artıracağını ve sektöre olumlu katkı sağlayacağını belirtti. Çiftçilere bereketli ve hayırlı bir dönem dileğinde bulunarak, bu tür desteklerin devam edeceğini de vurguladı.