GANDİ FIRTINASI

* CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Giresunlular'la buluştu. Atatürk’ün Muhafız Alay Komutanı Osman Ağa Meydanı’nda coşkulu kalabalığa seslenen Kılıçdaroğlu’nun konuşması sık sık ‘ Başbakan Kemal’ sloganlarıyla kesildi.

*İğne atsan yere düşmeyen meydanda özellikle merkez seçmenlerin çokluğu dikkat çekerken, gençlerin ve kadınların yoğunluğu gözlerden kaçmadı. Miting sonrası alanı terk etmeyen kalabalık şehir turu atan Kılıçdaroğlu’nu adım adım takip etti. CHP’ye oy vermekte kararlı olan kalabalığın seçim havasına girdiği kendini belli ederken, Kılıçdaroğlu’nun hararetli konuşması partililere moral depoladı.

 

 

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karadeniz’den başladığı seçim gezilerini sürdürüyor. Ordu mitinginden sonra Giresun’a gelen Kılıçdaroğlu,  Atatürk’ün Muhafız Alay Komutanı Osman Ağa Meydanı’nda Giresunlular’a hitap etti.  Coşkulu kalabalığın ‘ Başbakan Kemal’ sloganlarıyla konuşması sık sık kesilen Kılıçdaroğlu’nun hedefinde yine Başbakan Erdoğan vardı.   Başbakan Erdoğan’a verip veriştiren Kemal Kılıçdaroğlu,  12 Haziran Genel seçiminde AK Parti’ye gerekli dersin verilmesini istedi.

CHP’nin, Türk halkının her daim yanında olduğuna ve haklarını savunduğuna dikkat çeken Kılıçdaroğlu;”Eğer oy vermeyeceksiniz sırtınızı dönün. Sizi savunan CHP var. Sırtınızı AK Parti’ye dönün, karşıya bakın. CHP ve 6 oku göreceksiniz. Sizin haklarınızı savunan tek lider benim. Sonuna kadar da savunmaya devam edeceğim.” ifadesini kullandı.

          ERDOĞAN’A HODRİ MEYDAN

Konuşmasının diğer bölümünde, Başbakan Erdoğan’ı televizyonda düelloya davet eden CHP Lideri  Kılıçdaroğlu, bu konuşmasını da şöyle sürdürdü;“Ben, SSK’da görev yaparken, şunu yapmışım, bunu yapmışım. Dedim ki, ‘Sayın Başbakan devletin tüm olanakları senin emrinde, tüm belgeleri al, senin istediğin Televizyonda gel karşıma.’ Sen sorarsın, ben cevap veririm, ben sorarım sen dut yemiş bülbül gibi oturursun. Seni dut yemiş bülbüle döndüreceğim. Ben ustayım o çırak demiş. Kardeşiniz bunların altında kalır mı? Kendine güveniyorsan çık karşıma kim usta kim çırak ben sana göstereyim. Korkan adamdan usta olur mu? Alın teri dökmeyen adamdan usta olur mu? Onun kapasitesi o kadar. Korkuyor. İstediğin kadar kork. Seni dut yemiş bülbüle çevireceğim, maskeni indireceğim” dedi.

Kılıçdaroğlu yörenin en büyük geçim kaynağı olan fındık konusuna d a yer verdi, fındık üreticilerinin en büyük kuruluşu olan FKB’nin tekrar eski günlere dönmesi için CHP olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirterek;“Fiskobirlik’i yeniden yapılandıracağız. FKB fındık üreticisinin kara gün dostu olacak. Fındıkta madem ki bir numarayız, fındığın fiyatını da biz belirleyeceğiz. Fındık Borsası’nın Karadeniz’de kurulması, dünya fındık fiyatının burada belirlenmesi gerek” söyleminde bulundu.