A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Gazi Ortaokulu’na ziyaretçi akını

Gazi Ortaokulu’na ziyaretçi akını

Bulancak merkezde Nisan ayında yeni açılan Gazi Ortaokulu adeta idareciler, öğretmenler ve velilerin akınına uğruyor. Bulancak Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mürsel Aktay, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız ile birlikte Gazi Ortaokulu Müdürü Rıfat Özdemir’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyaretçilere teşekkür eden Okul Müdürü Rıfat Özdemir, “Okulumuzun bu şekilde rağbet görmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Okul web sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan okulumuzla ilgili bilgiler paylaşmakta ve okulumuzla ilgili merak edilen tüm sorulara cevap verme gayreti içindeyiz. Okulumuzda sevgi temelli bir eğitim anlayışı, önce karakter sonra kariyer temelli akademik anlayışı, bilimin ışığında medeniyetimizin temel değerlerini benimseyecek, merhametli, vicdanlı, adil, başarılı, zeki ve çalışkan çocuklar yetiştirerek çocuklarımızın hayallerine kavuşacakları bir yaşama onları hazırlama hedefinde olacak ve hayal ederek çıktığımız bu yolda çok çabalayarak çok çalışacağız ve hayallerimizi gerçekleştireceğiz. Velilerimiz en büyük paydaşımız olacak. Günümüz teknoloji imkanlarının hepsinden çocuklarımızın gerek eğitiminde gerekse öğretiminde online eğitim, online denemeler, uzaktan eğitim, uzaktan toplantılar, veli takip sistemi vb. birçok alanda faydalanacağız. Öğrencilerimiz belli bir tertip ve düzen içerisinde bizlere ve öğretmenlerine istedikleri anda ulaşabilecekler” dedi.

Öte yandan Yıldız Haber Gazetesi Köşe yazarı, muhabir Erol Küçük’de yeni öğretime açılan Gazi Ortaokulu’nu ziyaret ederek, 201 öğrencinin eğitim-öğretim gördüğü okulun yeni binasını Okul Müdürü Rıfat Özdemir ile birlikte gezdi.