A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Gazi Ortaokulu’nda vergi haftası kutlandı

Gazi Ortaokulu’nda vergi haftası kutlandı

Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanan ‘Vergi Haftası’ kutlandı. Törene Giresun Vergi Dairesi Müdürü Adnan Kaman öğrencilere haftanın önemi hakkında bilgi verdi.

Bu yıl 30. Vergi Haftasını kutluyoruz. Arkadaşlarımız okullarda bilgilendirme toplantıları yapacaklar. Vergisini düzenli ödeyen vatandaşlarımıza ziyaretlerimiz olacak” dedi.

Ayrıca Verginin hizmetlerin görülmesi konusunda önem taşıdığını belirten Adnan Kaman; “Vergi haftası kutlamaları bir hatırlatma ve bir hatırlama olarak düşünülmeli. Unutulmamalıdır ki herhangi bir devlet ya doğal kaynakları dünyada kabul görmüş olacak. Ve o kaynağın etkisiyle vatandaşından vergi almadan her türlü imkanı sağlayacak. Bu toplumdaki dağılım sistemi içerisinde önem taşıyan bir husus. Vergi deyip geçiyoruz ama vergi hem bu anlamda hizmetlerin görülmesi anlamında önem taşıdığı gibi aynı zamanda gelirin adil dağıtımı hususunda da vergi oranları üzerinden çok ciddi etkiler yapılması mümkün olan bir sahadır” şeklinde konuştu.