A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Geçmişten Emanet, Geleceğe Miras Tarım” Temasıyla Başladı

Geçmişten Emanet, Geleceğe Miras Tarım” Temasıyla Başladı

İzmir Ticaret Borsası’nın @izmirticaretborsasi adresli Instagram hesabı üzerinden, 10 Haziran-30 Eylül 2024 tarihleri arasında, “Geçmişten Emanet, Geleceğe Miras Tarım” teması ile tek kategoride düzenlenen yarışmaya katılacak fotoğrafların içeriği herhangi bir sınırlama söz konusu olmadan bitkisel ve hayvansal üretimin her aşamasını, tarım ticaretini ve tarımda sosyal hayatı kapsıyor. Tek başlık altında düzenlenecek yarışmanın sergilemelerle birlikte toplam ödül miktarı ise 125 bin Türk Lirası olarak belirlendi. 

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, yarışmaya “Geçmişten Emanet, Geleceğe Miras Tarım” temasına uygun fotoğraflarla katılım sağlanabileceğini belirterek, “Tarihi Borsa Sarayımızı konu alan ilk Instagram yarışmamız ve sırasıyla üzüm ve incir, pamuk ve zeytin-zeytinyağı, hayvancılık, Toprak ve Çocuk, Tarımda Sürdürülebilirlik ve Cumhuriyetin 100. Yılında Tarım temalı fotoğraf yarışmalarımız büyük ilgi görmüştü. Yarışmamızın başlangıcından bu yana yönetimimiz ve akademisyenlerden oluşan, her biri alanında uzman jüri üyelerimizin titiz çalışmaları sonucunda birbirinden güzel temalar, yarışmacılarımız sayesinde oldukça başarılı karelere dönüştü. Cumhuriyetin kuruluşundan önce çalışmalarına başlayan Borsamız, bir asırdan uzun bir süredir bu toprakların servetini dönüştürmek ve tarımın önemini toplumun her kesimine benimsetmek için her alanda çalışıyor” dedi.

Toplam 125 bin TL ödül..

Yarışmada birincilik ödülü 20.000 TL, ikincilik ödülü 10.000 TL, üçüncülük ödülü ise 7.500 TL. Jürinin uygun görmesi halinde verilecek mansiyon ödülü ise 5.000 TL olarak belirlendi. Ayrıca yarışmada bu yıla özel olarak jürinin belirleyeceği bir esere İzmir Ticaret Borsası’nın tarım ile teknolojiyi buluşturmayı hedefleyen projesi İzmir Tarım Teknoloji Merkezi’ne (İTTM) özel olarak 15.000 TL ödül verilecek. Jüri tarafından belirlenecek sayıda eser için sergileme ödülü ise 2.000 TL oldu.

Yarışmaya katılan eserler, İzmir Ticaret Borsası, 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık Bölümü, Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Ege Bölge Temsilciliği ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti temsilcilerinden oluşan jüri heyeti tarafından değerlendirilecek.