A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

GİRESUN BAKANINI BAĞRINA BASTI

GİRESUN BAKANINI BAĞRINA BASTI

...hemşerileri tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı

 

 

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli Giresun’ a ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Bakan olduktan sonra ilk resmi ziyaretini memleketi Giresun’a yapan Bakan Canikli, Eynesil sınırında coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandıktan sonra sırasıyla ilk olarak AK Parti İl Başkanlığı’na oradan Valilik ve Belediyeyi ziyaret etti. Onuruna verilen yemeğe katılan Bakan Canikli, Valilik girişinde Vali Hasan Karahan ve il protokolü tarafından karşılandı. Makamda Vali Karahan, Bakan Canikli’ye ilin sorunlarıyla ilgili ayrıntılı bilgi sundu. Bakan Canikli’ye Vali Karahan fındık figürlü altın yaldızlı kahve takımı hediye edildi. Oradan Giresun Belediye Başkanlığı’na geçen Bakan’ı aynı şekilde Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu çiçeklerle karşıladı ve makama geçildi. Daha sonra sırasıyla Ordu Giresun Havaalanını ve ardından Bulancak halkını ve Bulancak Belediyesini ziyaret eden Bakan Canikli, Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Cumhuriyet Meydanını dolduran Bulancaklılar, Bakan Canikli'ye sevgi gösterisinde bulundu.

Vatandaşlarla tek tek selamlaşan Bakan Canikli, meydana kurulan platformda, coşkulu kalabalığa seslendi. Giresun’un öz evladı olarak üstlendiği bu zor görevi başarılı bir şekilde yerine getirmek için var gücüyle çalışacağını belirten Bakan Canikli, “AK Parti iktidarı 12 yıldır hem Türkiye’ye hem de Giresun’a güzel hizmetler yaptı. İnşallah bundan sonra da Türkiye ve Giresun için başarılı çalışmalarımız daha da yoğun bir şekilde devam edecektir” dedi.

Bulancak Belediyesini de ziyaret eden Bakan Canikli, Giresunspor’u ziyaret etmek üzere Bulancak’tan ayrıldı. Bakan Canikli’ye ziyaretlerinde AK Parti Giresun Milletvekilleri Adem Tatlı ve Mehmet Geldi ile çok sayıda partili ve vatandaş eşlik etti.

 

 

Haber-Foto: Mehmet Yaşar