Giresun UCİM Bulancak Elmaşekeri Gündüz Bakım Evi’nde

Bulancak Elmaşekeri Gündüz Bakım Evi  ‘Çocuk Hakları’ atölyesine ziyaret gerçekleştirdiler.

Giresun’da ilk, Türkiye'de sayılı okullarda bulunan Bulancak Elmaşekeri Gündüz Bakım Evi’nde ‘Çocuk Hakları Atölye Projesi’ ile bünyesinde Tasarım Beceri Atölyeleri oluşturarak sınıflarını atölye düzeni ile hazırladılar.

Yaşam Becerileri Atölyesi, Müzik Atölyesi,  Sanat Atölyesi dikkati çekti.

Elmaşekeri Gündüz Bakımevi Müdürü Nuriye Peker, “21. yüzyılda hayatımızın her alanında yaşanan değişimler sonucunda çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve eğitim anlamında onları geleceğin becerileri ile donatılmış kalıpların dışında çevresel farkındalıklarını artırmaya yönelik olarak yetiştirme hedefindeyiz. Giresun Ucim İl temsilciliğinin bize gelmesi hem bizi, hemde çocuklarımızı mutlu etti” dedi.

Ucim Giresun İl Temsilcisi Gamze Emecen, “Tasarım odaklı bir düşünme ve üretim merkezi olan Atölyeler ile çocuklarımız; doğayı, bilimi, teknolojiyi ve kültürümüzü yakından tanıma fırsatı bulacaktır. Projenin hazırlanması ve uygulanmasında emeği geçen başta Okul Müdürü Sayın Nuriye Peker olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlara ve çalışanlara Giresun Ucim olarak teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.