Giresun’da 43 Yıllık Eğitimci Mustafa Çelik Emekli Oldu

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde birçok okulda görev yapan ve yılların birikimiyle sayısız öğrenci yetiştiren Çelik, Güzelyurt İlkokulu'nda düzenlenen sürpriz bir programla uğurlandı.

Okul öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırladığı kutlama töreninde Mustafa Çelik, son dersini vererek veda konuşması yaptı. Konuşmasında öğrencilere hitap eden Çelik, “Bizim görevimiz sonlanıyor, ama sizler görevlerinize devam ediyorsunuz. Sizler bayraksınız, birer meşalesiniz, geleceksiniz. Bu vatan sizlerden çok şey bekliyor. En güzel günler sizlerin olsun, temennim hep başarılı olmanızdır.” ifadelerini kullandı.

Güzelyurt İlkokulu Müdürü Uğur Sağlam, törende yaptığı konuşmada, Mustafa Çelik’in okula ve meslek hayatına kattığı değerleri vurgulayarak, “Nezaketiyle, zarafetiyle, davranışlarıyla hepimize örnek olan Mustafa Hocamızı emekliliğe uğurlamak bizler için de gurur oldu. Güzelyurt ailesi olarak kendisine sevdikleriyle sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir emeklilik hayatı dileriz.” dedi.

Törende, Mustafa Çelik’e okul müdürü Uğur Sağlam tarafından bir plaket takdim edildi. Çiçeği ise kıdem olarak en yeni öğretmen olan Merve Ayar Sarı verdi. Okul Aile Birliği Başkanı Lütfiye Tığ ve Mustafa Çelik’in ailesi de törene katılarak bu özel anı paylaştı.

Espiye Güzelyurt İlkokulu, 43 yıllık değerli bir eğitimciyi emekli ederken, Mustafa Çelik’in yıllardır süregelen özverili çalışmaları her zaman hatırlanacak. Kendisine emeklilik hayatında başarı ve mutluluklar diliyoruz.