A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Giresun'da Bebek Ölüm Hızı Düştü! İl Sağlık Müdürü Bilim Kurulu'nda!

Giresun'da Bebek Ölüm Hızı Düştü! İl Sağlık Müdürü Bilim Kurulu'nda!

Sağlık kuruluşlarının sayısının artırılması ve yenidoğan yoğunbakım kapasitesinin geliştirilmesi gibi çalışmalar sayesinde bebek ölüm hızı binde 10,5'tan binde 6,6'ya düştü. Bu sayede Giresun, Türkiye ortalamasının çok altında kaldı.

Başarıda Emeği Geçenlere Teşekkür

Bu önemli başarının arkasında Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut ve fedakâr sağlık çalışanlarımızın emeği yatıyor. Kendilerine teşekkürü borç biliriz.

Bilim Kurulu'nda Giresun Temsiliyeti

Sağlık Bakanlığı tarafından ülkemizde ilgili sağlık hizmetlerinin daha kapsamlı ve özellikli hale getirilmesi amacıyla oluşturulan Bilim Kurulu'na İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut da davet edildi. Bu kurulda, Giresun'da elde edilen başarılar ve deneyimler de paylaşılacaktır.

Bilim Kurulu Üyeleri

Bilim Kurulu'nda Hacettepe Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ateş Kara, Türk Neonatoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Esin Koç ve Çocuk Yoğun Bakım Derneği Başkanı Prof. Dr. Rıza Dinçer Yıldızdaş gibi ülkemizdeki duayen akademisyenler de yer alacak.

Giresun Sağlığı Zirveye Yükseliyor

Giresun İl Sağlık Müdürlüğü, bebek ölümlerinin azaltılması ve sağlıklı yaşam sunulan bebek sayısının artırılması için yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor. Bu çalışmalar, Giresun'un sağlık alanındaki başarısını bir kez daha gözler önüne seriyor.