A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Giresunspor maça hazır

Giresunspor maça hazır

Son 3 haftada galibiyet alamayan GZT Giresunspor’da, teknik direktör Hakan Keleş milli arada takımını özel olarak hazırladı. Tecrübeli çalıştırıcı Yeni Malatyaspor karşısında 11’ini büyük ölçüde belirlerken tek kararsızlığı cezalı Traore’nin yerine kime forma vereceği merak konusu oldu.

Süper Lig’in 13. haftasında cumartesi günü sahasında Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak olan Giresunspor’da, teknik direktör Hakan Keleş zorlu maçın 11’ini oluşturmaya başladı. Kalede Okan’dan vazgeçmeyen başarılı çalıştırıcının stoper ikilisinde Diarra ile hastalığını atlatan Perez’i kullanacağı öğrenildi. Sağbekte Zeki Yavru’nun oynamasına kesin gözüyle bakılırken solbekte ise milli takımdan dönecek olan Aziz Behich’in yorgunluk durumuna göre Emre Taşdemir bu bölge için hazır tutulacak.

Orta sahada Flavio’nun yeri garanti gözükürken cezalı Traore’nin yerine Pelupessy ve Erol Can arasında tercihte bulunması bekleniyor. Tecrübeli çalıştırıcı hücum formasyonunda ise yeterli alternatif olmadığı için fazla bir değişiklik düşünmüyor. Sol kanatta Sergio’yu kullanacak olan Keleş, sağ kanatta ise Suleymanov’u görevlendirmesi bekleniyor. Diabate’yi hücum bölgesinde serbest olarak atakları yönlendirmekle görevlendiren Keleş’in, forvette ise ilk tercihi Doukara olacak.