A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

GİRESUNSPOR'UN İLK YARI KARNESİ PARLAK

GİRESUNSPOR'UN İLK YARI KARNESİ PARLAK

PTT 1.Ligi'nde iyisiyle, kötüsüyle  bir devre sona erdi. İstisnasız, hiçbir takımın devre boyunca istikrarı bulamadığı bu yarıda, her takım birbirini yenebileceğini gösterdi.

Hangi takımlar şampiyon olur diye sorulduğunda ''hiçbir'' takımın adının henüz bulunamadığı bir devre yaşandı. Gerçi, ilk başlarda Osmanlıspor FK  kesin bir üst lige çıkar deniyordu,ama son maçlarda aldığı sonuçlara bakıldığında hiçde öyle olmadığı ortaya çıktı.

Şu an lider Kayserispor'un 31 puanı var. Onu takip eden takımlar OsmanlısporFK, AdanaDemirspor 30 puanla, Antalyaspor 29 puanla, Şanlıurfaspor 27 puanla, Karşıyaka 25 puanla, Elazığspor 23 punala, Giresunspor ise 21 punala ilk 8'de yer aldı. Altıncı sırada Karşıyaka ile arasında sadece 4 puan fark var. İkici sırad Osmanlıspor FK ile ise 9 puan fark var. Bu durumda bu ligde en istikrarlı Giresunspor olduğuna göre, neden ipi göğüsleyen takımlar arasında yer almasın.Bu kesinlikle sürpriz olmaz.

İkinci yarının ilk haftalarında seri galibiyetler alacak takım veya takımlar şampiyonluğa daha yakın olacaktır. İlk iki takım doğrudan Süper Lig'e yükseleceği PTT Birinci Lig, sezonun sonunda 3'ncü ile 6'ncı, 4'ncü ile 5'inci bitirenler birbirleriyle eleme usulü çift maç yapacak. Bu müsabakalarda rakiplerini eleyen takımlar finalde karşılaşacak ve kazanan takımda Süper Lig'e çıkacak. Sezon sonunda 3 takımın  küme düşeceği lig  sürprizlerin yaşanacağı bir gerçek.

Erkan Sözeri'nin Giresunspor'a  gelmesiyle Giresunspor ligde yenilmez oldu. Sözeri birlikte çalıştığı teknik kadro ile uyum içinde, onlarında desteğiyle son 9 maçtan bu  yana bileği bükülmüyor. Sempatikliği, sıcaklığı, esprileri, taraftar ve medya ile iyi ilişkileri, oynattığı futbol,sahaya sürdüğü takım ve aldığı puanlarla ilk yarı boyunca alkış aldı. Umudumuz bunu ikinci yarıda devam ettirmesidir.