A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

GÖNÜLLERİ FETHETTİLER

GÖNÜLLERİ FETHETTİLER

Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Nurettin Canikli’nin eşi Hatice Canikli, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Zehra Kara, Yönetim Kurulu Üyeleri Arzu Damcı, Gülden Tozlu, Hatice Mıhçı Kaya ve Fatma Çakır’la birlikte Özel Giresun Engelli Bakım Merkezi'ni ziyaret ettiler.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında Kurucu Başkan Yener Türk ve Kurum Müdürü Gülseren Kesik’le bakım evi ile ilgili görüş alışverişinde bulunan ve bilgi alan heyet, kurumda kalan vatandaşlarla sohbet ederek yakından ilgilendiler. Özel Giresun Engelli Bakım Merkezi’nin fiziki yapısı ve çalışmalarıyla ilgili bilgi aktaran Kurucu Başkan Yener Türk, “Bizim için en önemlisi kurumumuzda hizmet verdiğimiz insanlarımıza sıcak bir aile ortamı sağlamaktı. Çalışanlarımızla birlikte bunu başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Ordu’da Sağra’nın karşısında bir bakım merkezi daha açarak yaşlı ve engelli vatandaşlara hizmet anlamında gönül köprüsü kurduklarını aktaran Türk, “Her iki kurumumuzu da Türkiye standartları düzeyine taşımış olmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Canikli’nin eşi Hatice Canikli de ziyaret sırasında yaşadıkları o duygu yüklü ortamı dile getirerek, “Daha öncede ziyaret ettiğimiz Özel Giresun Engelli Bakım Merkezi’nde kalan vatandaşlarımızla bir kez daha buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Onlar her ne kadar evlerinden uzak olsalar da bu güzel kurumu evleri olarak benimsemişler. Ziyaretimiz sırasında bize dualar etmeleri ve memnuniyetlerini dile getirmeleri çok ama çok önemlidir. Bu aile ortamını onlara sağlayan kurum yetkililerini ve çalışanlarını kutluyoruz" dedi.