GÜZEL BİR TÜRKİYE UMUT EDİYORUM

...kürsüye davet edilen Bulancak Belediye Başkan Adayı Fatma Karaibrahim Canik, vatandaşlardan büyük alkış aldı.

  

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim gezileri kapsamında Giresun Keşap Durağı’ndan bir miting gerçekleştirdi.

Kalabalık bir topluluğa hitap eden Genel Başkan Kılıçdaroğlu, “Siyasetçi halka adanmış adam demektir. Bizim gecemiz gündüzümüz yok. Eve dahi uğramıyoruz” dedi.

Keşap Durağı’nı dolduran Giresunlulara seslenen genel Başkan Kılıçdaroğlu, CHP iktidarında dünyanın bir numaralı fındık borsasının Karadeniz'de olacağını söyledi.

Bugüne kadar başı örtülü kapalı kadınların giysisi üzerinden siyaset yapıldığını dile getiren Kılıçdaroğlu, “Size Kemal Kılıçdaroğlu sözü. Kadın nasıl isterse öyle giyinsin. Her kadının başı açık veya kapalı olsun tamamının benim başımın üstünde yeri var. Bütün kadınlara inanıyorum. Kadın bu toplumun temel direği. Bizi annelerimiz yetiştirdi. Yemediler yedirdiler. Çocuğum kızım oğlum daha iyi iş bulsun bizden daha iyi yaşasın diye mücadele ettiler. Size sözüm ben bu ülkede çalışırken siyaset yaparken işsizliği önlemek için her çabayı göstereceğim. Oy versin vermesin herkese eşit yaklaşacağım. Onlar iş buldukça ben mutlu olacağım” dedi.

Millete hesap vermek zorunda olduklarını belirten Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu; “Ama biz size hesap vermek zorundayız. Sizin için mücadele etmek zorundayız. Bizim dedelerimiz Çanakkale'de kucak kucağa yaşıyor. Bizim görevimiz çocuklarımıza daha güzel bir ülke bırakmaktır. Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçe yaşayacağımız güzel bir Türkiye umut ediyorum”