A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Hamdi Bozbağ müdürlüğüne Fazlı Yıldız atandı

Hamdi Bozbağ müdürlüğüne Fazlı Yıldız atandı

Geçtiğimiz hafta yeni görevine başlayan 2 çocuk babası Yıldız, en son Giresun Aksu 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi müdürü bu kez Giresun Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi'ne atandı.

Öğretmenliğe İzmir Karadağlar Atatürk Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Din Kültürü Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak başlayan Yıldız Giresun M.Kemal İlköğretim okulunda öğretmenlik ve okul müdürlüğü sonrası Giresun Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi müdür yardımcılığı ve müdür başyardımcılığı sonrası Giresun Aksu 15 Temmuz Anadolu Lisesi müdürlüğünden sonra Giresun Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi müdürü olarak atandı.

Yıldız; “Giresun'un yıllardır eğitimde zirve yapmış büyük değerler yetiştiren bir okuluna atanmam beni son derece mutlu etti. Okulumuzun başarılı öğretmen ordusu ve öğrencileriyle başarılarınızı zirveye taşımak amacımız. Bizler öğretmen olarak dünyaya yön verecek bilgi ve becerilere sahip nesilleri yetiştirmek amacıyla bakanlığımızın vizyon ve rehberliğinde çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ettireceğiz. Yürekleri pırıl, pırıl tertemiz olan ve gözlerindeki umut ışıkları ile anne babalarının yanlarından bizlerin bilgisine ve gönül dünyamıza emanet edilen ülkemizin geleceğini oluşturacak sevgili öğrencilerimizin yetişmeleri hususunda her zaman olduğu gibi azim ve fedakarlıkla çalışacağız. Yeni eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı olsun” dedi.

Yıldız Haber Gazetesi olarak bizde sayın Yıldız'a yeni görevinde başarılar dileriz.