A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

HASRETİNLE YANDI GÖNLÜM

HASRETİNLE YANDI GÖNLÜM

Bu sonuçla Giresunspor 40 yıllık Süper Lig hasretine son veremedi play-off dışında kalarak umutlarını başka bir sezona bıraktı.

 

Giresun Atatürk stadında oynanan Giresunspor Multigroup Alanyaspor karşılaşması iki takım taraftarlarını da üzdü. Son maçta doğrudan SüperLig’e çıkma olasılığı bulunan multigroup Alanyaspor, ligi üçüncü sırada tamamlayarak play-off oynamaya hak kazanırken, Balıkesirspor ve Elazığspor’un galip geldikleri haftada Giresunspor kaybettiği 2 puanla play-off dışında kaldı. Maça hızlı başlayan yeşil beyazlılar art arda yakaladığı pozisyonları golle sonuçlandıramayınca ilk yarı 0-0 berabere bitti.  İkinci devrenin başlamasıyla öne geçmek isteyen temsilcimiz Vedat Muriqi ile boş kaleye golü atamazken 67. dakikada kalesinde golü gördü. Galip Güzel’in golüne 79. dakikada Berk İsmail Ünsal cevap verirken, attığı golle takımına beraberliği getirdi. Bu golden sadece 2 dakika sonra, 81. dakikada sahneye çıkan Tugay Çakar, attığı golle Giresunspor’u öne geçirdi. Maçın uzatma anlarında 90+3 de Alanyasporlu Jonathan Ayite skora eşitliği sağlayan golü attı.

 

'PLAY-OFF İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE ETTİK AMA OLMADI'

 

Rakipleri karşısında alınan bir puana rağmen play-off oynama şansını elde edemediklerini söyleyen Bozbağ, "Çok dramatik bir maç oldu bizim için. Karşılaşmanın son dakikasına kadar potanın içerisindeydik. Ancak yediğimiz son dakika golüyle o şansı yakalayamadık. İlk altı içerisinde yer almak için çok savaştık ama olmadı. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz." diye konuştu.Yönetim olarak kongre kararı alacaklarını vurgulayan Bozbağ, şöyle devam etti:  "Olağan genel kurul yapacağız. Ancak henüz tam bir tarih belirlemedik. Öncelikle futbolculara olan borçlarımızı ödeyeceğiz. Bu işlemin ardından kongre tarihi belirleyeceğiz. Lig yeni bittiği için gelecek sezona hazırlanma dönemi için daha zamanımız var. Olağan genel kurul için aceleci olmayacağız." ifadelerini kullandı

'ÇOK DRAMATİK BİR MAÇ OYNADIK'

 

"Söylenecek aslında fazla bir şey yok. Oyuncularımı yürekten kutluyorum. Çok dramatik bir maç oynadık. İki tarafa da sonuç yaramadı. İki taraf da üzüldü. Son 30 saniyeye kadar playoff'un içerisindeydik. 40 yıllık özleme son vermek için çok çabaladık. Oyuncularım bir final maçı nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadılar. Geriye düştüğümüz halde maçı oradan çevirmek kolay değildi. İnancın zaferiydi, ama maalesef yapacak bir şey yok. Demek ki kader böyleymiş. Hayırlısı böyleymiş. Takdiriilahi. Kazanmayı hak edecek oyunu oynadık. Pozisyonlar da bulduk ama olmadı." dedi

 

ÇOTANAKLAR YIKILDI

 

Alanyaspor müsabakasında maraton ve kapalı tribünleri tamamen dolduran Çotanaklar maçın başından sonuna dek yaptıkları tezahüratlarla Yeşil Beyazlıları ateşlediler. Gidip-gelen maçta Giresunspor’un yenik duruma düştüğü halde bir an olsun susmayan Çotanaklar öne geçtikten sonra stadı karnaval yerine çeviren taraftarlarımız uzatma dakikasında yediğimiz golle adeta yıkıldılar.

 

Maçtan sonraki gün Giresunspor’da oyuncu ve teknik kadro  kulüpte bir araya geldi. Başkan ve yöneticiler ile personelle vedalaşan oyuncular ve teknik kadro ardından memleketlerinin yolunu tuttu.