A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

İktidara doğru yelken açtık

İktidara doğru yelken açtık

Törene;  CHP Yerel Yö-netimlerden Sorumlu Ge-nel Başkan Yardımcısı Vol-kan Canalioğlu, CHP Gi-resun Milletvekili Eşref Ka-raibrahim, CHP'li Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, CHP Gümüşhane İl Başkanı Erkan Pelit, CHP Erzincan İl Başkanı Coş-kun Yılmaz, CHP Trabzon İl Başkanı Yusuf Karan, CHP Ordu İl Başkanı Ba-hattin Cırıt ve partililer ka-tıldı.
   İl Başkanı Aykut Gezmiş yaptığı açıklamada, “Bir süre önce yuvaya dönün çağrısı yapmıştık. Bu 'yu-vaya dönün' çağrımız kar-şılık bulmuştur. Birkaç ay gibi kısa süre içerisinde il merkezinde 300, il genelin-de ise bin olmak üzere bin 300 civarında partimize geri dönüş ve katılım ya-şanmıştır. 60 yıldır tek ba-şına iktidar olamayan, be-deller ödeyen aydın, çağ-daş CHP'liler çağrımıza cevap vermiştir.

                   İKTİDARA DOĞRU YELKEN AÇTIK

    Gezmiş, “60 yıldır iktida-ra bu kadar yakın olmamış-tık. İşsizliğin, yoksulluğun kadermiş gibi dayatılan halkımız Genel Başkanı-mız Kemal Kılıçdaroğlu ile umut içerisinde yapılacak genel seçimleri beklemek-tedir” dedi.
   Canalioğlu ise partiye katılanların daha çoğunun daha önce de parti üyesi olduklarını hatırlatarak, “Aslında kimse partiden ayrılmamıştı, kopmamıştı. Sadece gemiden inmiş, li-manda beklemekteydiler. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun kaptan olmasıyla tekrar gemiye bindiler ve iktidara doğru yelken açılmıştır”  diye konuştu.
 
            KARADENİZ HİZMETTEN AZ PAY ALDI

   AKP döneminde Ka-radeniz illerinin hizmet-lerden az pay aldığını sa-vunan Canalioğlu, şunları söyledi: ”Tarihimiz boyun-ca bu vatan için en fazla beden ödeyen, şehit olan gazi olan Karadeniz Böl-gesi'nin insanlarıdır. Ancak hizmette de en az payı alanda Karadeniz Bölgesi-dir. AKP  iktidarı boyunca işsizliğin, yoksulluğun, gö-çün en fazla görüldüğü yer Karadeniz Bölgesidir. Ka-radeniz esnafı perişan, te-mel ürünümüz fındık başta olmak üzere, tarımsal ve hayvansal ürünlerimiz para etmeme noktasına getirilmişlerdir. Ancak bütün bunlar 2011 yılında yapılacak olan genel se-çimlerde CHP iktidarıyla son bulacaktır”  
   Yapılan konuşmaların ardından tören CHP'ye katılanlara rozet takılma-sıyla son buldu.