A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

İlginç Ölümler

İlginç Ölümler

 

                1883 yılında Henry Ziegland adlı adam kız arkadaşından ayrılır ve kız intihar eder. Kızın çılgına dönen abisi Ziegland’i bulur ve onu vurur. Adamı öldürdüğünü düşünen kızgın abi daha sonra kendini öldürür. Ama aslında Ziegland ölmemiştir. Kurşun yüzünü sıyırıp yanında ki ağaca saplanmıştır. Yıllar sonra Ziegland kurşunu çıkarmak için ağacı kesmeye karar verir. Ağaç o kadar büyümüştür ki kesemeyeceğini anlayan Ziegland ağacı dinamitle patlatmaya karar verir. Ama gelin görün ki patlamayla birlikte kurşun fırlamış ve Ziegland’ın kafasına saplanıp onu öldürmüştür.

                New York'ta Beşinci Cadde'de bir adama araç hafifçe çarpar. Adama bir şey olmaz. Şoförle konuşur, iyi olduğunu söyler ve kalkacakken olayı gören biri yanına gelerek, eğer yerden kalkmazsa sigortadan para alabileceğini söyler. Adam iyi niyetinden vazgeçer ve yeniden aracın önüne yatar. Araç sürücüsü ise adamın gittiğini düşünerek gaza basar ve adam ezilerek ölür.

                Jake Fen isimli Macar adam eşini korkutmak için kendini asmış pozu verir. Eve gelen eşi ise kocasını o halde görünce bayılır. O sırada eve gelen bir kadın komşu kapıyı açık görür ve içeri girince iki cesetle karşılaştığını sanıp evi soymaya koyulur. Kadın topladıkları ile çıkarken kendini asmış gibi gösteren adam kadına bir tekme atar. Cesedin canlandığını sanan komşu ise korkudan ölür. Jake isimli adam bu olaydan sonra beraat eder.

                ABD'nin Alabama eyaletinde 25 yaşındaki bir asker tükürme alışkanlığının kurbanı olur. Pencerenin kenarına oturarak tükürüğünü büyük tencere şeklindeki sokak lambasına isabet ettirmeye çalışan asker dengesini kaybeder ve 11. kattan düşerek ölür.

                Romollo Ribaldo adlı bir adam işsizdir. Pisa kentinde oturan 42 yaşındaki bu İtalyan bir gün tabanca ile intihar etmeye hazırlanır. Durumu fark eden eşi onu engellemek için dakikalarca dil döker. Sonunda Romolo ağlamaya başlar ve intihardan vazgeçerek silahını yere fırlatır. Ancak ateş alan tabancadan çıkan mermi adamın kendisini ikna ettiği eşine isabet eder ve eşinin ölümüyle sonuçlanır.