A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Bulancak’ın hasreti bitiyor

Bulancak’ın hasreti bitiyor

AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret ederek, içerisinde olimpik yüzme havuzu da bulanan Bulancak Kapalı Spor Salonu’nun ihale sürecinin hızlanması için Bakan Kasapoğlu’nun gerekli talimatı verdiğini söyledi.

Gazetemizde de daha önce gündeme gelen ve vatandaşların talebi üzerine yapılan görüşme sonrası Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız’a konuşan Milletvekili Aydın, “İçerisinde gençlerimiz ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak olan olimpik yüzme havuzunu da barındıracak olan Kapalı Spor Salonu’nun ihalesi için sayın bakanımız talebimize olumlu cevap vererek, Spor Salonunun ihale edilmesi ile ilgili gerekli talimatı verdi. İlimiz ve ilçelerimizde devam eden spor yatırımları ile ilgili değerlendirmede bulunduk. Bu kapsamda sayın Bakanımıza şehrimiz projelerine olan yakın ilgi ve alakası için yürekten teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz” dedi.

Bulancaklı birçok vatandaşın yüzme kursu için çocuklarını Giresun’a götürmek zorunda kaldığını ifade eden Milletvekili Aydın, “Bu konu ile ilgili Belediye Başkanımız Recep Yakar’ın hem yakın takibi hemde verilmiş sözü vardı. Onunda takip ettiği bu projenin hayata geçmesiyle milletimize verilmiş bir sözü daha yerine getirecek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Her zaman vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Dolayısıyla Bulancaklı hemşehrilerimizin bu haklı talebini yerine getirmek için çalışmalara hız verileceğinden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.