A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

DEÜ Acil Tıp’ta Türkiye’ye öncülük sempozyumu

DEÜ Acil Tıp’ta Türkiye’ye öncülük sempozyumu

İzmir başta olmak üzere, Manisa, Aydın, Denizli, Muğla gibi kentlerden gelen Acil Tıp uzmanları ve çalışanları, konuşmacılar tarafından anlatılan Kalp ve Göğüs hastalıkları, Acil Tıp ile Yapay Zeka konulu oturumları izledi. DEÜ’si, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi (GETAT) Müdürü ve Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Figen Coşkun, DEÜ’den yetişen Acil Tıp Uzmanlarının ülkenin 4 bir yanına giderek önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Düzenlenen sempozyumun uzman hekimler arasındaki iletişimi de güçlendirdiğini kaydeden Prof. Dr. Figen Coşkun, “DEÜ’si, Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı kuruluş yıldönümü onuruna, Ege Bölgesi'nde çalışan Acil Tıp Uzmanlarını, Üniversitemize davet ederek bilimsel bir program düzenledik” dedi.

Sağlık alanında öncü

Prof. Dr. Figen Coşkun, Rektör Prof. Dr. Nükhet Hotar’ın Acil Tıp hizmetlerinin gelişimi konusunda büyük destek verdiğini belirtti ve;

“DEÜ’si, geçmişte olduğu gibi günümüzde de tıp dünyasına öncülük etmektedir. Ege Bölgesi’nin güney kesimine hitap eden 3. basamak bir merkez konumundayız. İnme, kalp hastalıkları gibi çok önemli vakalar hastanemizde uygulanan başarılı yöntemlerle tedavi ediliyor” ifadesini kullandı.