A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Hayat boyu öğrenme etkinliği yapıldı

Hayat boyu öğrenme etkinliği yapıldı

Halk eğitimi merkezlerinin yapmış olduğu çalışmaları tanıtmak ve daha fazla vatandaşın halk eğitimi kurslarından istifade etmesini sağlamak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığınca Haziran ayının ilk haftası ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ olarak ilan edilmiş olup, hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir.

Bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilmekte olan “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” Giresun Valiliğinin himayelerinde, Müdürlüğün koordinesinde, Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün organizasyonuyla 01 Haziran Perşembe Günü saat 10.00'da Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezinde gerçekleştirildi.

Programa; Vali Vekili Mehmet Fikret Çavuş, 28. Dönem Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, kurum amirleri, milli eğitim şube müdürleri, halk eğitim merkezi müdürlüğü ile kurs açılan okulların yönetici ve öğretmenleri, usta öğreticiler, kursiyerler, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, il genelinde açılan kurslarla ilgili genel bilgilendirmelerde bulunarak; "Milli Eğitim Bakanlı talimatları doğrultusunda Haziran ayının ilk haftasını 'Hayat Boyu Öğrenme Haftası' olarak kutluyoruz. Hayat boyu öğrenme; yaşam boyu süren bir eğitim faaliyetidir. 7'den 70'e herkesin katıldığı bir etkinlikler bütünüdür. Hayat Boyu Öğrenme Haftası ile öğrenme faaliyetlerine katılımı artırmayı, öğrenme fırsatları hakkında halkımızı bilgilendirmeyi, öğrenmeyi teşvik etmeyi, geçmişle günümüz arasındaki bağı kuvvetlendirmeyi, amaçlıyoruz. Bu hafta ile bireylerin kendilerini geliştirmeleri için merak ve istek uyandırmak, öğrenmenin eğlenceli ve rehabilite eden yönünü öne çıkarmak ve bireylerin öğrenme sürecine katılımını sağlamak temel amacımızdır" ifadelerini kullandı. Bakım ve Rehabilitasyon Aile Danışma Merkezi Mehteran gösterisinin ardından halk oyunları gösterisi yapıldı. Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan sergi ve stantların açılış kurdelesi; Vali Vekili Mehmet Fikret Çavuş, 28. Dönem Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ve protokol üyeleri tarafından kesildi. Halk eğitimi merkezi kursiyerlerince ortaya çıkarılan el emeği göz nuru eserler ve ürünlerin yer aldığı sergi ve stantlar, davetliler tarafından beğeniyle gezildi. Sergi ve stantlar 3 gün boyunca açık tutuldu. Program; kursiyerler tarafından davetlilere verilen ‘Türk Halk Müziği Konseri' ile sona erdi.