A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

‘Yavyum Ertuğrul’ tavla şampiyonası sona erdi

‘Yavyum Ertuğrul’ tavla şampiyonası sona erdi

20 kişi ile başlayan ve büyük heyecana sahne olan elemeler sonucu 10 yarışmacı turnuvaya veda etti. Çeyrek finalin ardından yarı finale kalan 5 kişi arasında çekilen kura sonucu 1 kişi direk tur atlayarak finale kaldı. Geriye kalan 4 finalistten 2' sinin elenmesine sonra turnuva 3 yarışmacı ile devam etti. Dönüşümlü yapılan karşılaşmalar sonucunda Helim Türkmen 1'inci, Namık Baltaoğlu 2'nci, İsmet Küçükbayrak’ta 3. oldu.

Turnuvanın ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren yarışmacılara plaketleri takdim edildi ve çeşitli hediyeler verildi.

Adına düzenlenen şampiyona ile ilgili bir konuşma yapan Ertuğrul Öztürk, turnuvayı düzenleyen Yazar Murat Akyol' a ve yarışmaya katılanlara teşekkür etti.

Yazar Akyol da, yaptığı konuşmada, “Bu sene değerli büyüğüm Ertuğrul Öztürk adına 6. düzenlediğimiz tavla turnuvası yine çok güzel ve unutulmaz görüntülere sahne oldu. Başta dereceye giren saygıdeğer büyüklerimiz olmak üzere tüm yarışmacı arkadaşlarımıza ve bize kapısını açan Dem Meyhane' ye sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

Turnuva gece düzenlenen kutlama programıyla sona erdi.