A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

"Şehrimizdeki otuz bin Esnaf ve Sanatkarlar sahipsiz değildir!"

"Şehrimizdeki otuz bin Esnaf ve Sanatkarlar sahipsiz değildir!"

GESOB Başkan Vekili Ercan Ayhan, “Giresun sanayi sitesinde hiç istenmedik, şehrimizde arzu etmediğimiz yol kesen sanayi esnaflarımıza saldıran Suriye uyruklu atık kağıt toplayanlar arasında çıkan olaylarda kolu kırılan iki esnafımız ve çok sayıda darp edilen esnaflarımız olmuştur.

Biz kendilerine kardeş gözüyle bakarken evlerimizi,işyerlerimizi,ekmeğimizi onlarla paylaşırken; Suriyelilerin kini öfkesi tüm ülkede ve Giresun’da da gün yüzüne çıktı. Biz ülkemizde şehrimizde huzur içinde yaşamak istiyoruz. Bu saldırıların önüne geçebilmek için olaylara karışan Suriye uyruklu vatandaşları ivedilikle sınırdışı etmektir. Fakat kanunlar bizi değil, Suriyelileri koruyor. Çalıştıkları motorların can güvenliği olmadığı, kask takılmadığı, labalarının yanmadığı, plaka ve belgelerinin trafiğe çıkabilecek durumda olmadığı; kamuoyu tarafından açıkça bilinmekteydi. Bizler vatanlarında uzakta hayat mücadelesi verdikleri için bu zamana kadar hiç bir açıklama yapmadık. Fakat esnaflarımıza saldırmaları bu şehirdede bardağı taşıran son damla olmuştur.

Siyasileri,bürokratları,yetkilileri göreve davet ediyoruz. Şehrimizdeki otuz bin Esnaf ve Sanatkarlar sahipsiz değildir. Ülkedeki her beka sorununda esnaf diyeceksiniz; zor zamanında yanında olmayacaksınız. Tüm gücümüzle esnafımızın ve halkımızın sonuna kadar yanında ve bu olayların yakınen takipçisi olacağımızı bildiriyoruz.

Giresun kamuoyunu da basınıda bu konuya duyarlı olmaya davet ediyorum.” Sözleriyle yaşananları kınayarak, bir çözüm bulunması konsunda çağrıda bulundu.