A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Giresun’da Fizyo Giresun açılışı gerçekleşti

Giresun’da Fizyo Giresun açılışı gerçekleşti

Fizyoterapist Naz Özkan tarafından açılan merkez hizmet vermeye başladı.

Giresun Şeyh Keramettin Mahallesi, Suat Akgün sok. No:14/1 merkez/Giresun (Apaydın market otopark yan girişi) merkezinin açılışını davetliler ile birlikte gerçekleştirdi.

Katılanlar arasında Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, CHP Milletvekili Elvan Gezmiş, Eski CHP Milletvekili Necati Tığlı, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Öden ve Salih Özdemir, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Altın, İyi Parti İl Başkanı İsmail Bektaşoğlu Ticaret Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, ADD Başkanı Oğuzcan Özdemir, Bulancak İyi Parti İlçe Başkanı Nesim Çelik, STK Başkanları, Emniyet müdürü ve yardımcıları ile Özkanlar Kuyumculuğun annesi Gülnaz Özkan ve çok sayıda davetli katıldı. 

Açılışta bir konuşma yapan Fizyoterapist Naz Özkan, çok heyecanlı ve gururlu olduğunu belirterek, “Anne ve babama beni bugünlere getirdikleri için çok teşekkür ederim. Açtığımız Fizyo Giresun danışma merkezi, Giresun halkına hayırlı olsun” dedi. Fizyoterapi danışmanlığı almak için mutlaka hasta olmak gerekmediğini vurgulayan Özkan, şunları söyledi. “Herhangi bir probleminizi veya herhangi bir fiziksel aktivitenizi danışabileceğiniz bir merkez açıyoruz. Zaten fizyoterapinin tanımında sağlıklı bireylerin hayatına anlam katmak, hastalıktan korumak veya iyileştirmek, hasta kişilerde teşhis konduktan sonra daha sağlıklı bir hale getirmek üzere tedavisini sağlamaktır.

Fizyo Giresun Sağlık merkezinde yetişkin ve çocuk nörolojisi, ortopedik rehabilitasyon,3 boyutlu skolyoz tedavisi, reformer plates, hamile platesi, klinik masaj, baby spa ploating, ona more international hizmeti ve bel boyun sırt ağrıları gibi bölgeler için de tedavi uygulanacak. Ben de bunu burada en güzel şekilde yapacağıma inanıyorum. İnşallah hayırlı olur” Konuşmaların ardından açılış kurdelesini Özkanlar kuyumculuğun annesi Gülnaz Özkan, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Milletvekili Elvan Gezmiş kesti.