Atatürk’ün sevdiği şarkılar Bulancak’ta yankılandı

10 Kasım Atatürk’ü Anma programı saat 08.45’de Bulancak Cumhuriyet meydanında çelenk sunumu ile başladı.

Atatürk anıtına Kaymakamlık adına Kaymakam Ünal Koç, Belediye Başkanlığı adına Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk çelenk sunumu yaptı. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile buradaki program sona erdi.

Programın ikinci kısmı Bulancak İmam Hatip Ortaokulu salonunda saat 09.45’de yapıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile devam etti. Günün anlamını belirten konuşma sonrası Bulancak İHOO ana sınıfı gösterisi, şiirler, video gösterimi, oratoryo, Yerel saz sanatçısı Ertan Kara’nın Atatürk’ün sevdiği türküleri okuması ile devam eden program ilçe genelinde 10 Kasım Atatürk’ü Anma yarışmasında resim, şiir ve kompozisyon dallarında derece alanlara ödülleri, Kaymakam Ünal Koç, Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, Bulancak Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, Özel Harekat Tabur Komutanı Binbaşı Oğuz Yalçın tarafından takdim edildi.

Ödül töreni ile program sona erdi. Programa daire amirleri, okul müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.