A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

MHP Bulancak’ta adaylarını tanıttı

MHP Bulancak’ta adaylarını tanıttı

Brooklyn Cafe'de gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında, Oktay Çelik Aydındere Belediye Başkan aday adayı, Yusuf Sarıgül İl Genel Meclisi aday adayı, Olgun Bayram İl Genel Meclisi adayı, Oktay Çelik Aydındere Belediye Başkan aday adayı, Erol Çelik Aydındere Belediye Başkan aday adayı, Cemal Kılıç İl Genel Meclisi adayı, Adem Çolak İl Genel Meclisi adayı, İslam Pekdemir Kovanlık Beldesi Belediye Başkan aday adayı ve Bulancak Belediyesi Başkan aday adayı Fatih Alparslan söz alarak kendilerini tanıttılar.

MHP Bulancak İlçe Teşkilatının yoğun katılım gösterdiği aday tanıtım toplantısında açılış konuşması yapan MHP Bulancak İlçe Başkanı, “Biz bu seçime planlı ve programlı bir şekilde 4 yıldır çalışıyoruz. Hedefimiz belli ve bu doğrultuda amacımıza ulaşıp Giresun’da daha etkin hala gelmek istiyoruz. Geçtiğimiz hafta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldik. Giresun’da İl genel meclisindeki 5 olan sayımızı en az 10’a çıkarmamızı istedi. Biz bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüp hedeflerimizin üstüne çıkmak istiyoruz.” dedi.

Ortak adaylık söz konusu değil

Sözlerine devam eden Bulancak MHP İlçe Başkanı Tanju Alparslan, “Bulancak’ta olası bir ittifaktan söz ediliyor. Böyle bir şey söz konusu değil, Bulancak’ta Belediye Başkanlığı için tek adayımız Fatih Alparslan’dır. Ortak adaylık söz konusu değildir. Siyasette 24 saatte çok şey değişebilir bunun bilincindeyiz. Fakat şuanda tek adayımız Fatih Alparslan’dır” diyerek, Bulancak’ta şimdilik bir ittifakın söz konusu olmadığını belirtti.