A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Giresun Valisi Serdengeçti; 'Ben dahil herkes şehirde güvenle gezecek'

Giresun Valisi Serdengeçti; 'Ben dahil herkes şehirde güvenle gezecek'

Polis ve jandarmanım yaptığı tüm iş ve işlemler kanun kapsamında olduğunu belirten Vali Serdengeçti, geçtiğimiz ay Giresun'da meydana gelen bir vatandaşın polis ve bekçiler tarafından darp edilmesi olayıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Şehrin güvenliği için çalıştıklarını aktaran Vali Serdengeçti, meydana gelen olayda şahsın yüksek sesle ilgili uyarıldığını daha sonra ise yeniden akaryakıt istasyonuna gelerek burada polislere hakaretlerde bulunması nedeniyle kontrol altına alınan zanlının üzerinde yapılan aramada 2 adet bıçak bulunduğunu belirtti.

'Afetlerle mücadele ediyoruz'

Piraziz'de Eynesil'e kadar doğa ile dost bir şekilde şehrin büyümesinin sağlanması gerektiğini kaydeden Vali Serdengeçti, afetler nedeniyle bazı çalışmalarda gecikmeler yaşandığını belirterek, "Geldiğimizden bu yana sürekli afetler nedeniyle yüzlerce metre istinat duvarı ve yüzlerce menfez yaptık. Heyelanlar gelmesin diye sürekli istinat duvarı yapıyoruz" dedi.

'Giresun'u tanıdıkça sevgim daha da artıyor'

Bu coğrafyada Giresun insanını özellikli olarak gördüğünü belirten Serdengeçti, "Giresun'un tanıdıkça sevgim sahada artıyor. Giresun Ordu'ya göre daha eğimli olması nedeniyle sanki hizmet alamamış gibi duruyor. Giresun'da beni eleştireceğiniz konu bu nedenle batıl kalmamız olabilir. Ama Giresun'da  turizme önem vererek bunun önüne geçeceğiz. Bu konuda Dokap var Doka var. Müteşebbis ve yatırımcıların buna ağırlık vermesini sağlayacağız. Özellikle Giresun Adasını 2024 yılında Kültür Bakanlığı yatırım programında sadece Giresun'a değil Türkiye'ye açmamız lazım" ifadelerini kullandı.