A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Giresun Üniversitesi'nde Öğrenci ve Yönetim Arasında Kalite Odaklı Buluşma

Giresun Üniversitesi'nde Öğrenci ve Yönetim Arasında Kalite Odaklı Buluşma

Giresun Üniversitesi'nde anlamlı bir etkinlik gerçekleşti. "Giresun Üniversitesi Kalite Yolculuğunda Rektör-Öğrenci Buluşması" adı altında düzenlenen bu etkinlik, 11 Ocak 2024 Perşembe günü Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda yapıldı. Rektör Prof. Dr. Yılmaz Can, bu buluşmada üniversitenin farklı yerleşkelerinden gelen öğrencilerle bir araya geldi. Etkinlik, öğrenci ve yönetim arasındaki diyaloğu güçlendirme amacını taşıyor.

Üniversitenin Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörlüğü ile Kalite Topluluğunun iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlik, öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Güre, Gazipaşa ve Nizamiye Yerleşkeleri ile ilçelerden gelen öğrenciler, Rektör Can ve yönetim kadrosuna istek, ihtiyaç ve önerilerini aktarma fırsatı buldular.

Etkinlik, Rektör Prof. Dr. Yılmaz Can başta olmak üzere, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Güven Özdem ve Prof. Dr. Hüseyin Şahin, Rektör Baş Danışmanı Prof. Dr. Mustafa Şanal, Akreditasyon ve Kalite Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Firdevs İclal Karataş Aydın, Genel Sekreter Ahmet Tevfik Korkmaz, Sağlık, Kültür Spor Daire Başkanı Rabia Hafızoğlu ve Öğrenci İşleri Şube Müdürü Özcan Ayten'in katılımlarıyla desteklendi.

Bu etkinlik, Giresun Üniversitesi'nin öğrencilerin akademik ve sosyal ihtiyaçlarına duyarlı yaklaşımını ve kalite odaklı gelişim yolculuğunu vurguluyor. Öğrenci katılımının yüksek olması, üniversite yönetiminin öğrenci merkezli politikalarının bir yansıması olarak görülüyor.