Giresun vizyon projelerine kavuşuyor

Şehri geleceğe taşıyacak projelerle geleceğin modern Giresun’unu imar eden Başkan Şenlikoğlu, örnek bir projeyi daha hayata geçirerek, vizyon projeleri arasında yer alan Doğu Park ve Galericiler Sitesi projesinin bir parçası olan ve projenin batı yakasını kapsayan yaşam alanı bölümünün de hızla ilerlediğini kaydetti.

Sosyal donatıları ve yeşil alanlarıyla vatandaşların uğrak noktaları arasında yer alması beklenen bu alanın bölgenin çehresini değiştirmesi beklenirken, içeriğinde; kamelya, oturma grupları, gölet, büyük oyun grupları, yürüyüş sahası, bitkilendirme, peyzaj düzenlemeleri ve kafeler yer alıyor.

Şehre değer katacak kıymetli projeleri birer birer tamamlamak için çalıştıklarını kaydeden Başkan Şenlikoğlu, “Bu projelerin tamamlanmasıyla birlikte, Giresun’umuz daha yaşanabilir bir şehir olacak.  Doğu Park Galericiler Sitesi projemizin bir parçası olan bu yeşil alan kısmımızda da çalışmalar hızla ilerliyor. Atıl durumdaki bu alanları yaşam alanı olarak şehrimize kazandırıyoruz. Giresun’umuza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.