A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Manisa’lı 101 yaşındaki Şefika anneyi mutlu eden ziyaret

Manisa’lı 101 yaşındaki Şefika anneyi mutlu eden ziyaret

Uzm. Dr. Ezgi Tanımlı açıklamasını şöyle sürdürdü, ”Türkiye İstatistik Kurumu'nun 2023 yılı verilerine göre, Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı yüzde 10,2 iken bu oranın 2040 yılına kadar yüzde 14,2'ye yükselmesi beklenmektedir.

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftasındaki temel amaç, onların sağlık sorunları ile ilgilenmek kadar yaş alan büyüklerimizin hayatlarının bu döneminde, daha genç insanlardan gösterilecek saygı ve sevgiye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduklarını vurgulamaktır” dedi.

Uzm. Dr. Tanımlı ve Aile Hekimliği Uzmanı Gözde Uğur ve ekibiyle 101 yaşındaki Şefika teyzeyi evinde ziyaret etti, gönlünü aldı, ve; “Bizlerde bu özel hafta kapsamında Evde Sağlık ekibimizle birlikte, bir asırlık çınarımız, 101 yaşında olan Şefika Teyzemizi yalnız bırakmayarak, yaşlılar haftasını kutladık.” dedi.

Şefika Kanıtemiz'in torunu Ayşen Sabancı,

"Yaşlılar Haftası nedeniyle gelerek hem babannemi hem beni çok mutlu ettiniz. Babaanneme daha önce annemle babam bakıyordu. Onlar vefat ettikten sonra babannemi ben yanıma aldım ve 7 yıldır benimle yaşıyor. Merdiven inip çıkmakta zorlanıyor kendi odası var arada odasında oturuyor arada yanımıza geliyor çok güzel bir yaşlılık geçiriyor. Kronik hastalıkları yok babaannemin, sağlığı yerinde güler yüzlü. Çok sevecendir, herkes onu çok sever. Babaanneme bakmaktan gurur duyuyorum.

Babannemi kendi yanıma aldıktan sonra Manisa Şehir Hastanesi Evde sağlık ekibine başvurdum sağ olsunlar onlar da sıklıkla, ne zaman ihtiyacımız olsa ziyaret ediyorlar. Çok memnunum doktorlarımızdan ve hemşirelerimizden " diye konuştu.