Neriman Şahin, Muhtar olarak köy tarihine geçti

"Köye kadın eli değsin" düşüncesiyle yola çıkarak aday olan Neriman Şahin 127 oy alarak rakibini geçti ve köyün yeni muhtarı olarak seçildi. Rakibi Hüseyin Gündoğar ise 101 oy aldı.  

31 Mart Yerel Seçimlerde Kuşluhan Köyü muhtarı olarak göreve başlayan Şahin, Türk kadınının seçme ve seçilme hakkına 5 Aralık 1934'te Gazi Mustafa Kemal Atatürk sayesinde kavuştuğunu hatırlatarak, "Atatürk'ün vermiş olduğu haklardan yararlanarak geldiğim için ve biz kadınlara destek veren halkımız sayesinde seçilmiş olmaktan onur duyuyorum." dedi.

Aldığı bu başarıdan dolayı tüm köylülere teşekkürlerini ileten ve köyün geleceği için çalışmalarına hemen başlayacağını söyleyen Şahin, ‘Özellikle gençler ve kadınlar için projeler geliştireceğiz. Köyün sosyal ve ekonomik anlamda kalkınmasına öncü olacağız. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren şeffaf bir yönetim anlayışı ile köylü vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağım. Bana oy veren vermeyen herkesin muhtarı olarak. Görevimi en iyi şekilde sürdüreceğim. Beni destekleyen herkese teşekkür ederim’ dedi