A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Piraziz’de yoğun katılımlı konferans

Piraziz’de yoğun katılımlı konferans

Piraziz'de, Vakıflar Haftası etkinlikleri çerçevesinde "Bayramoğulları (Hacıemiroğulları) Beyliği ve Piraziz'in Tarihi Şahsiyetleri" konulu konferans düzenlendi. Konferans, Piraziz Kaymakamlığı himayesinde ve Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Konferansta konuşmacı olarak Giresun Üniversitesi Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanı Tarihçi Yazar Mehmet Fatsa yer aldı. Fatsa, sunumunda Karadeniz bölgesi'nde 1300'lü yıllarda kurulan Bayramoğulları (Hacıemiroğulları) Beyliği hakkında detaylı bilgiler verdi. Yine yörenin manevi değerlerinden olan Şeyh İdris ve Piraziz'den, bu bölgedeki İslami yapılanmalardan bahsetti.

Konferansa Piraziz Kaymakamı Burak Öz, AK Parti Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas, Piraziz Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi (KOSTÜ) Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Talip Emiroğlu, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi (KOSTÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Giresun Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof Dr Muharrem Akoglu, Giresun Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Çebi, diğer daire amirleri, öğretmenler ve misafirler katıldı.

Program sonunda konuşmacı Mehmet Fatsa'ya günün anısına Piraziz Kaymakamı Burak Öz tarafından çiçek takdim edildi. Yine Pirazizli hayırsever iş insanı KOSTÜ mütevelli heyeti başkanı Dr Talip Emiroğlu'na da Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas tarafından çiçek takdim edildi. Aile fotoğrafı ile program sona erdi.