A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Bulancakspor'da A takımda veda, U17'de tebrik yemeği!

Bulancakspor'da A takımda veda, U17'de tebrik yemeği!

Kulüp Başkanı Emrullah Guguk, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular tesiste veda partisi düzenledi. Lig ikincisi olarak sezonu kapatan ve TFF'nin play-off kararını bekleyen Bulancakspor'da Kulüp Başkanı Guguk, tüm futbolculara ve teknik heyete teşekkür ederken, taraftarları da unutmadı.

Hafta içi İstanbul'da lig ikincilerinin bir araya geldiğini hatırlatan Başkan Guguk, "Alınacak karar ile play-offa çıkmamız halinde 3. Lige yükselme şansımız olacak. Umarız bu karar alınır ve Bulancaklı taraftarlarımıza 3. Ligde sevinç yaşatırız" dedi.

U17 Giresun Şampiyonu oldu!

Başkan Guguk, öte yandan Bulancakspor'un gurur kaynağı olan U-17 takımınında tüm maçlarını namağlup tamamlayarak Giresun il şampiyonluğuna ulaştığını söyledi.

Bulancakspor U-17 takımı ve teknik heyeti ile bir araya da grldiklerini kaydeden kulüp başkanı Emrullah Guguk, il şampiyonluğu sevincini doyasıya yaşadıklarını sözlerine ekledi.

Başkan Guguk, yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Takımımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Bu sene tüm alt yapı takımlarımız büyük bir başarı yakaladı. Bu gidişle bir kaç yıl sonra A Takımımıza kendi yetiştirdiğimiz evlatlarımızla takviye yaparak, Bulancakspor'un sahadaki hakimiyetini izleyeceğimize inanıyorum"