Haluk Levent Giresun'u Salladı! Atatürk Meydanı Yetmedi

Atatürk Meydanı'nda düzenlenen konserde izleyici yoğunluğu nedeniyle meydan ve ara sokaklar dolup taştı.

İki saat süren sahne performansı ile izleyicileri büyüleyen Levent, unutulmaz şarkıları ile Giresun'da müthiş bir atmosfer yarattı. Enerjik sahne şovu ile Atatürk Meydanı'nı dolduran Levent'in konserine binlerce müziksever katıldı.

Hayranları, Levent'in klasikleşmiş şarkılarına ve yeni albümünden parçalarına coşkuyla eşlik etti. Konser sırasında solo Türk pilotu elbisesi giyen ve bir konuşma yapan Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, izleyicilere şöyle seslendi:

"Aksu Festivalimizi coşkuyla kutlamaya devam ediyoruz. Değerli hemşehrilerim, sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Haluk Levent'i şehrimize getirdiğimiz için oldukça heyecanlıyım. Yaşadığımız deprem felaketinde Giresun olarak çok destek verdik, yardıma koştuk. Haluk Levent bey de depremde inanılmaz fedakarlık gösterdi. Dolayısıyla kendisiyle artık ahbabız. Davetimize katıldığı için sizler adına kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum, iyi eğlenceler diliyorum."

Haluk Levent'in Giresun konseri, 47. Uluslararası Aksu Festivali'nin en çok ilgi gören etkinliklerinden biri oldu. Konser sonrası vatandaşlar, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse'ye Haluk Levent'i şehre getirdiği için teşekkürlerini ilettiler.