Rabia Kaplan Hair Makeup Studio dualarla açıldı!

Bulancak Orta Camii İmamı Hasan Gülaçtı'nın duaları ile açılan işyerinin açılış törenine Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakam Koç, "Rabia Kaplan'a ve ekibine yeni işletmelerinde başarılar diliyor, Bulancak'a böyle güzel bir stüdyo kazandırdıkları için teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Sıbıç ise, "Bulancak'ımızın her geçen gün gelişmeye devam ettiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Rabia Kaplan Hair Makeup Studio'nun ilçemize değer katacağına inanıyorum. Rabia Kaplan'a ve ekibine hayırlı işler diliyorum" dedi.

Rabia Kaplan, yaptığı açıklamada, "Uzun zamandır hayalini kurduğum bu günü yaşamak mutluluk verici. Kendi yerimde müşterilerime daha iyi hizmet verme imkanı bulabildiğim için heyecanlıyım. Bize destek olan herkese teşekkür ederim" dedi.

Rabia Kaplan Hair Makeup Studio, Bulancak'ta kuaförlük hizmeti arayanlar için yeni bir seçenek sunuyor. Stüdyoda saç kesimi, fön, boyama, manikür, pedikür, makyaj gibi birçok farklı hizmet sunuyor.