A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Minikler meyve suyu satarak harçlıklarını çıkarıyor

Minikler meyve suyu satarak harçlıklarını çıkarıyor

Bulancak Cumhuriyet İlkokulu çevresinde kurdukları küçük tezgah ile evde hazırladıkları meyve sularını satarak para kazanan öğrenciler, “Amacımız hafta sonları azda olsa okul harçlığımızı çıkarmaktır. Havaların sıcak olmasından dolayı hazırlattığımız buz gibi meyve sularına vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor” dediler.

Cumhuriyet İlkokulu’nda okuyan İshak Bulut, Eyüp İshak Yıldız ve kardeşi Eymen Tura Yıldız ile birlikte okul harçlıklarını çıkarıyorlar. Okul çevresinde küçük bir tezgah ile meyve suyu satan küçükler bu sayede de okula harçlıklarını çıkardıklarını ifade ettiler. Öğrenciler, “Bu sayede hem yaz sıcağında vatandaşlara buz gibi meyve suyu satıyoruz hem de okul harçlığımızı çıkarmış oluyoruz” açıklamasında bulundular.
Meyve suyunun bardağını 3 TL’den sattıklarını ifade eden minikler, “Havaların ısınmasından dolayı kurduğumuz stant sayesinde günde ortalama 5’er kiloluk 3-4 damaca meyve suyu bitiriyoruz. Akşam güneş etkisini kaybedene kadar usanmadan ve sıkılmadan meyve suyu satışımızı gerçekleştiriyoruz. Meyve suyu satışlarımız çok iyi gidiyor. Buz gibi olan meyve sularımız büyüklerimiz ve akranlarımız tarafından büyük ilgi görüyor” denildi.