A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Bahçeşehir Koleji'nde Karma Resim Sergisi!

Bahçeşehir Koleji'nde Karma Resim Sergisi!

Sergide akrilik, pastel ve suluboya teknikleriyle ortaya çıkarılan resimlerin yanında seramikten yapılan eserler de bulunuyor.

Görsel Sanatlar Bölümü önderliğinde kampüs öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Karma Resim Sergisi’ açılışı 29 Mayıs Çarşamba günü Bahçeşehir Koleji Ordu-Giresun Enver Yücel Kampüsü Fuaye alanında gerçekleştirdi.

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Daire Başkanı Zabit Yön’ün de katıldığı sergiyi, Okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler de ziyaret etti.

Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin kendi renklerini tuvallerine taşıdıkları geleneksel resim sergisi açılışında konuşan Kampüs Müdürü Semra Ebil, “Öğrencilerimizin yıl boyu yaptıkları çalışmalarını görme fırsatı bulacağınız sergimizde 700’e yakın eser bulunuyor. Yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini kullanarak akrilik, pastel ve suluboya teknikleriyle ortaya çıkardıkları resimlerin yanında seramikten yaptıkları sanat eserlerini de görebilirsiniz. Ciddi bir emek sarf ederek bu güzel eserlere imza atan sevgili öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sanat’ın farklı kollarının hakim olduğu Karma Resim Sergisi açılışında yine kampüs öğrencileri tarafından gerçekleştirilen vals gösterisi, piyano ve keman dinletisinin ardından davetliler sergiyi gezerek çalışmaları inceledi ve Görsel Sanatlar öğretmenlerinden bilgiler aldı.

Sergi, 29 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.