A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Bulancak'ta BBP Yeniden Güçleniyor! Emanete Sahip Çıkacağız

Bulancak'ta BBP Yeniden Güçleniyor! Emanete Sahip Çıkacağız

Genel Başkanlık ve Giresun İl Başkanlığı tarafından Bulancak ilçe Başkanlığına getirilen Cafer Ada, güçlü bir teşkilat kurma hedefiyle yola çıktı.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Ali Yıldız ile görüşen ve Bulancak İlçe Başkanı olarak hedeflerini açıklayan BBP İlçe Başkanı Cafer Ada, Bulancak'ta BBP'nin yeniden güçleneceğini vurguladı.

Partinin ilçe başkanlığı için yeni bir yer tutan ve 10 gün içinde parti binasının da tamamlanacağı belirtilen Ada, güçlü bir yönetim ile faaliyetlerine başlayacaklarını söyledi. Bulancak Kaymakamlığında memur olarak çalışıp emekli olan Ada, "Bulancak'ı tanıyan, bilen, sorunlarını ve dertlerini takip eden biri olarak yeni oluşturacağımız yönetimimiz ile Bulancak'a güçlü bir Büyük Birlik Partisi inşa edeceğiz. Liderimiz rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun emanetine Bulancak'ta sahip çıkacağız. BBP'ne gönül veren ve Muhsin Yazıcıoğlu'na saygı duyan tüm vatandaşlarımızı kısa bir süre sonra açacağımız parti binamıza bekliyoruz." dedi.

Başkan Ada, teşkilat oluşumunu tamamladıktan sonra basın açıklaması ile tüm vatandaşları her gün açık olacak parti binasına davet edeceklerini de söyledi.