A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Bulancak'ta Filistin için kalpler birleşti; Boykota devam!

Bulancak'ta Filistin için kalpler birleşti; Boykota devam!

Eyleme öncülük eden Bulancak Atatürk Ortaokulu İngilizce öğretmeni Ebru Üçüncü ve arkadaşı Serap Dizdar, hazırladıkları pankartlarla Filistin halkına olan desteklerini ve İsrail'e karşı tepkilerini dile getiriyorlar. Eyleme katılan vatandaşlar da pankartlara destek vererek Filistin'e olan dayanışmalarını gösteriyorlar.

Eylemciler, İsrail'in Filistin topraklarını işgal etmesine ve Filistin halkına karşı uyguladığı zulmü kınadıklarını belirtiyorlar. Ayrıca, İsrail'e verilen her türlü desteğin kesilmesi ve Filistin halkına adil bir barışın sağlanması için uluslararası topluma çağrıda bulunuyorlar.

Eyleme sadece yetişkinler değil, çocuklar da katılıyor. Çocuklar, hazırladıkları pankartlar ve sloganlarla Filistin'e olan desteklerini dile getiriyorlar. Bu durum, Filistin'e desteğin ve İsrail'e karşı tepkinin her yaştan insana ulaştığını gösteriyor.

Bulancak'taki bu eylem, Türkiye'nin birçok yerinde Filistin'e destek ve İsrail'e boykot amacıyla düzenlenen eylemlerden sadece biri. Bu eylemler, Filistin halkına olan desteğin ve İsrail'e karşı tepkinin her geçen gün arttığını gösteriyor.