Aydındere İlkokulu, e-twinning projesini başarı ile tamamladı!

Proje kapsamında Aydındere İlkokulu'nun kurucu olduğu bu anlamlı çalışmaya ilçemizden Kovanlık İlkokulu ve Büyükada İlkokulu ile birlikte Romanya ve Polonya'dan da ortaklar katıldı.

Öğrencilerin İngilizce dil becerilerini geliştirmeyi ve farklı ülkelerden gelen akranlarıyla iletişim kurmalarını sağlamayı amaçlayan projede, öğrenciler yeteneklerini İngilizce olarak temel düzeyde ifade etmeyi ve Web 2.0 araçlarını kullanabilme becerilerini geliştirmeyi öğrendiler.

Proje süresince öğrenciler, ortak okullardaki akranlarıyla çeşitli online platformlarda etkileşime girerek birbirlerini tanıdılar, farklı kültürler hakkında bilgi edindiler ve ortak görevler üzerinde birlikte çalışarak takım ruhunu geliştirdiler.

Projenin videosunu izlemek için tıklayınız.

Proje sonunda oluşturulan e-Kitap  https://aydindereilkokulu.meb.k12.tr/icerikler/e-twinning-projemiz_15280368.html  linkinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca proje ile ilgili habere  https://aydindereilkokulu.meb.k12.tr/icerikler/e-twinning-projesi-yapiyoruz_14849588.html  linkinden ulaşabilirsiniz.