A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Bulancak İş Bankası, Çocukları Kitaplarla Buluşturdu

Bulancak İş Bankası, Çocukları Kitaplarla Buluşturdu

"Karneni Göster, Kitabını Al" kampanyası kapsamında tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Bulancak'ta da önemli bir etkinlik gerçekleştirdi. Bulancak İş Bankası Müdürü Alper Takoğlu, Güzelyalı İlkokulu'nda düzenlenen etkinlikte 50 öğrenciye kitap dağıttı. Bu anlamlı etkinlikte, okul müdürü Metin Gündoğdu ve sınıf öğretmenleri eşliğinde gerçekleşti.

Türkiye İş Bankası, 17 yıldır sürdürdüğü bu kampanya ile çocuklara küçük yaşlardan itibaren okuma alışkanlığı kazandırmayı, bilişsel ve kültürel yeteneklerini geliştirmeyi, hayal gücü ve merak duygularını artırmayı hedefliyor. Bu yıl da kampanya çerçevesinde çocuklara "Çocuklar Soruyor Tarih Dede ve Bilge Öğretmen Anlatıyor" ile "Aklıma Bir Soru Geldi" adlı kitaplar hediye edildi.

Kitapları alan çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Yıldız Haber'e konuşan öğrenciler, "Çok mutluyuz. İlk kez bu güzelliği yaşadık. Kitapları hemen okuyacağız. Bizlere bu yaşta kitap dağıtılması çok iyi. Bu nedenle İş Bankasını kutluyoruz." ifadelerini kullandılar.