Giresun'da, Jandarma Teşkilatının 185. Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlanacak!

Giresun Valiliği öncülüğünde gerçekleşecek, "Jandarmanın 185. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri" kapsamında Giresun İl Jandarma Komutanı Albay Özgür Özer, 14 Haziran'da gerçekleştirilecek kutlama törenine tüm halkı davet etti.

Etkinlikler, saat 10:00’da Giresun Valiliği önünde çelenk sunma töreni ile başlayacak. Ardından, Cuma namazı öncesi Hacı Miktad Camii’nde Mevlid Programı düzenlenecek. Saat 16:00’da Giresun İl Jandarma Komutanlığında bir fotoğraf sergisi açılacak. Sergide, Jandarma teşkilatının tarihini ve faaliyetlerini yansıtan fotoğraflar yer alacak. Bu anlamlı program, Jandarma teşkilatının köklü tarihine ve hizmetlerine vurgu yapacak.

Günün en coşkulu etkinliği ise saat 19:00’da başlayacak. Atapark ile Depboy arasında gerçekleşecek Geleneksel Jandarma Yürüyüşü'ne tüm vatandaşlar davetli. Yürüyüş, halk oyunları ve konserler eşliğinde büyük bir coşkuyla kutlanacak.

Giresun İl Jandarma Komutanı Albay Özgür Özer, “14 Haziran Jandarma’nın 185. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Törenine teşriflerinizden onur duyarız.” diyerek tüm Giresun halkını etkinliklere katılmaya davet etti. Bu etkinlikler, Jandarma Teşkilatının hizmetlerini ve toplum için önemini bir kez daha gözler önüne serecek.