A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Genç Hekimler Sektöre Uğurlandı

Genç Hekimler Sektöre Uğurlandı

Türkiye ve dünyanın 4 bir yanında şifa dağıtacak Egeli hekimler, ant içerek mesleğe ilk adımlarını attı.

EÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlkin Şengün, “Ege Üniversitesinin gözbebeği Tıp Fakültemizin 64. Dönem mezuniyet törenine hoş geldiniz. Kurulduğu günden bugüne verdiği eğitim ve sağlık hizmeti ile marka olmuş bir Fakültenin mezunlarını uğurluyoruz” diye konuştu.

Genç hekimlere seslenen Prof. Dr. İlkin Şengün, “Kutsal bir mesleğin neferleri olarak onurlu duruşunuzu asla kaybetmeyin. Kendinizi geliştirmeye, öğrenmeye devam edin. Başarılarınızla bizleri gururlandıracağınıza inancım tamdır. Egeli ruhunu taşıyarak hayatta yol alın. Sevgili gençler tüm hayallerinizin gerçekleşmesini diliyorum. Yolunuz açık olsun” diye konuştu.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüçhan Sertöz, “Fakültemizin 64.dönem mezunlarımızı uğurlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sevgili mezunlarımız, altı yıl önce insan hayatının, saflığın, adaletin sembolü olan beyaz önlük töreninizle Ege Tıp ailemize adım attınız. Bundan sonra 1. ödeviniz iyi hekim olmak hatta en iyi hekim olmak, 2. ödeviniz gerçek Ege Tıbbiyeli olmak yani hekim olmanın yanında merhametli olmak” dedi.

Konuşmaların ardından dereceyle mezun olan öğrencilere plaketleri takdim edildi. “Hipokrat andı” ile mesleğe adım adan genç hekimler keplerini fırlatarak mezuniyet coşkusunu yaşadı.