A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Giresun’da Sanat ve İş Dünyası El Ele! Yıldırım “Ceren Ece Giresun’un Gururu"

Giresun’da Sanat ve İş Dünyası El Ele! Yıldırım “Ceren Ece Giresun’un Gururu"

Ceren Ece Öksüz, "İyiki Varsın Eren" filminde seslendirdiği "Heyamo" ağıtıyla geniş kitlelerce tanınan ve ülkemizin en genç yetenekleri arasında yer alan bir sanatçı. Karadeniz müziği dalında aktif olarak çalışmalarını sürdüren Öksüz, Türkiye'de ve yurt dışında birçok konser vererek ve televizyon programlarına konuk olarak büyük bir başarı elde etti. Almanya'da "Yılın En İyi Film Müziği" ödülünü kazanarak uluslararası alanda da adından söz ettirdi.

Trabzon Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü'nden mezun olan Ceren Ece Öksüz, bu yaz konservatuvar sınavlarına girerek üniversite eğitimine devam etmeyi planlıyor. Ekrem Yıldırım ise, firmasının tanıtım filmi çekimleri sırasında tanıştığı ve Giresunlu olduğunu öğrendiği Ceren Ece Öksüz'ü memleketine geldiğinde misafir etmek istediğini belirtmişti. Bunun üzerine Giresun’da bir araya gelen Yıldırım ve Öksüz, keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Yıldırım, "Memleketimizi temsil eden böyle yetenekli gençlere destek olmak bizim için bir gurur kaynağı. Ceren Ece Öksüz'ün başarılarının devamını diliyor ve her zaman yanında olduğumuzu bilmesini istiyoruz" diyerek genç sanatçıya olan desteğini ve hayranlığını dile getirdi. Buluşma, sıcak ve samimi bir atmosferde geçerken, Yıldırım ve Öksüz'ün memleket sevgisi ve müzik tutkusu üzerine yaptıkları sohbet, iki Giresunlu hemşehrinin bir araya geldiği anlamlı bir anı oldu.

Ceren Ece Öksüz ise, "Ekrem Bey’in destek sözleri beni gerçekten çok mutlu etti. Kendi memleketimden böyle bir destek görmek benim için çok değerli. Karadeniz müziğini ve kültürümüzü daha geniş kitlelere ulaştırmak için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Ekrem Bey’e bu nazik daveti ve teşviki için çok teşekkür ediyorum," diyerek düşüncelerini paylaştı.

Ceren Ece Öksüz'ün sesinden "Derule" dinlemek için tıklayınız…

Ceren Ece Öksüz, "İyiki Varsın Eren" filminde seslendirdiği "Heyamo" dinlemek için tıklayınız…