A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Ünlü Sanatçı Ömer Danış Giresun'a Selam Gönderdi: Bektaş Yaylası Festivali Heyecanı Başlıyor!

Ünlü Sanatçı Ömer Danış Giresun'a Selam Gönderdi: Bektaş Yaylası Festivali Heyecanı Başlıyor!

Festivalin bu yılki konuklarından biri de ünlü sanatçı Ömer Danış olacak. Danış, Giresunlulara özel bir video mesaj göndererek festivale katılım çağrısı yaptı.

Mesajında Giresun'a olan sevgisini dile getiren Danış, Bektaş Yaylası'nın doğal güzelliklerinden ve festivalin coşkusundan bahsetti. Herkesi bu eşsiz deneyimi yaşamaya davet eden Danış, "Merhaba dostlar, 14 Temmuz'da Cennet şehrimiz Giresun'dayız. Giresun'da nerede Bektaş Yaylasındayız. Muazzam bir programımız muazzam bir yayla şenliğimiz var. Ben ve birbirinden değerli sanatçı dostlarım muazzam bir program herkesi bekliyor. Muhteşem olacak ve programımız akşamda devam edecek" dedi.

Dernek Başkanı İrfan Baykara ve dostu olan Terip Komitesi Başkanı Olgun Kahveci'de teşekkür eden Danış, festivalde Giresunlularla buluşmayı sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

Bektaş Yaylası Festivali Ne Zaman?

34. Bektaş Yaylası Kültür ve Sanat Festivali, 13-14 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festival programında konserler, halk oyunları gösterileri, yöresel ürünler stantları ve daha birçok etkinlik yer alacak.

Festivale Nasıl Katılabilirim?

Festival ücretsiz olarak halka açık olacak. Giresun'a ve çevre illere ulaşım imkanları oldukça kolay. 

Ömer Danış Kimdir?

Ömer Danış, Türk halk müziğinin sevilen seslerinden biridir. Birçok albüme imza atan Danış, konserleri ve televizyon programlarıyla geniş bir kitleye ulaşmıştır. Danış, geleneksel müziği modern tarzda yorumlamasıyla da bilinmektedir.

Ünlü sanatçı Ömer Danış'ın katılımıyla bu yıl Bektaş Yaylası Festivali'nin daha da büyük ilgi görmesi bekleniyor. Festival kapsamında Giresun'a çok sayıda turistin gelmesi de öngörülüyor.

Bu Fırsatı Kaçırmayın!

Giresun'un doğal güzelliklerini keşfetmek, yöresel lezzetlerin tadına bakmak ve unutulmaz bir festival deneyimi yaşamak için 13-14 Temmuz tarihleri arasında Bektaş Yaylası'na bekleniyorsunuz!

Videoyu izlemek için tıklayın...