A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Efsane Dernek’ten efsane bir gezi daha!

Efsane Dernek’ten efsane bir gezi daha!

Derneğin organize ettiği 17. gezi Ege bölgesinin tarihî ve turistik yerlerine yapıldı. Işıklı Göl'den- Nilüferler arasında tekne turu ile başlayan program, Pamukkale travertenlerini ve antik şehri profesyonel rehberin sunumuyla devam etti.

Efes, Meryemana, Şirince, Alaçatı, Çeşme'de yemekli tekne turu İzmir merkez, Konak Meydan, Kemeraltı, Bursa Ulu Camii, Eskişehir Odunpazarı, Sazova Bilim ve Kültür Parkı, hayvanat bahçesi, mum heykelleri Müzesi, Kurşunlu Külliyesi ve porsuk çayı gezisi ile tamamlandı.

Geziye çok sayıda gencin ilk defa katıldığını ifade eden Dernek Başkanı Orhan Erdemir; “Pandemi süreci hariç yaklaşık 19 senedir her sene Kızılot Mahallesi halkını en az maliyetle en kaliteli tatille buluşturuyoruz. Çok detaylı araştırma yaparak güzel bir tatil yapmalarını sağlıyoruz. Amacımız şu kubbede hoş bir sadâ bırakmak. Gezimizde mutlaka üniversite öğrencilerine burs vermek için bir bütçe oluşturuyoruz.  Katılımcıların oldukça memnun ve mutlu olarak dönmeleri tüm yorgunluğumu alıyor. Bu geziler sayesinde çok köklü dostluklar edindik. Birbirini yeterince tanımayan halkımız birbirini yakından tanıma ve kaynaşma imkanı buluyor. Böylece bir aile ortamı oluştu. Her sene en az bir gezi düzenliyoruz. 54 kişilik otobüs, geziyi planladıktan 2-3 saat sonra doluyor. Bugüne kadar başarıyla sürdürdüğümüz gezilerimiz nasip olursa bundan sonra da devam edecek. Yakın bir zamanda Mısır turu plânı yapıyoruz. Aile ortamında birlik ve beraberlik içinde çok yönlü çalışmalarımız devam edecek. Çalışmalarımızda bize destek veren tüm üyelerimize, yönetim kurulu üyeleri dostlarıma ve tüm katılımcılara teşekkürler ediyorum” dedi.