A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Yarım asırlık babadan oğula geçen Eğrice Pide Salonu

Yarım asırlık babadan oğula geçen Eğrice Pide Salonu

1998 yılında işyerini büyüterek şimdiki yeri olan ‘Eğrice Pide Salonu’nu hizmete açtı. Meşhur Giresun Pidesi’nin geleneksel anlayışından ödün vermeden taş fırın da ve odun ateşinde en kaliteli malzemeler kullanılarak yapılmakta ve bu lezzeti ülkenin çeşitli yerlerinden gelen konuklara sunmakta.50 yıldan bu yana devam eden kalite hizmet anlayışı Giresun valiliği tarafından da sağlıklı ve güvenilir işyeri belgesi ile ödüllendirildi.

İşletmesi baba Yener Çakmak’tan oğlu Alican Çakmak’a geçen Eğrice Pide soğuk hava deposu ile hayvanları kendi bulup sağlıkçı ekip tarafından Bulancak Belediyesi mezbahanesinde kestirip Ordu Sebze halinden sebzeleri alıp muhafaza eden Eğrice Pide salonu şimdi 280 kişilik olup 15 kişiyi istihdam etmektedir.

50 yıllık geçmişe sahip babadan oğula geçen hünerli eller meşhur pide için yol değiştirmeye değer. Kıymalısı efsane, fiyatlar uygun müthiş bir lezzet durağı. Lezzetiyle ve çalışanlarının nezaketiyle mekan denize sıfır ailecek gitmeye müsait geniş bir bahçesi var. Aynı zamanda çocuklarda düşünülmüş oynayacakları bir mini bahçesi mevcut.